Enrere

Expo Objectar el Món

image

Objectar el Món va ser un esdeveniment al voltant del paper dels dissenyadors en la qüestió clau del nostre temps: el replantejament de les vies de coexistència entre les formes de vida humanes i no humanes amb l'objectiu de fer possible la seva (i nostra) supervivència.

Per fer-ho, vam convidar a professionals del disseny de producte a aportar un objecte que consideressin que complís les característiques materials, funcionals, metodològiques, de consum o de producció necessàries per cessar en la destrucció o, fins i tot, iniciar processos de restauració de l'entorn.

image
image

Tots els objectes formaven part d'un paisatge expositiu heterogeni, testimoni de la diversitat de problemàtiques a les quals ens enfrontem, i també, de la riquesa de posicionaments a l'hora de fer-los front. Quatre experts de diferents àmbits ens van guiar a través d’aquest paisatge amb les seves intervencions que ens van permetre eixamplar les perspectives habituals del món del disseny sobre les qüestions lligades a l'ecologia.

image
image
image

Barcelona Design Week 2019, Ars Santa Mònica.

Comissariat per Banzai Turba i Berta Julià.

Experts: Raul Garcia Lozano, Ariadna Parreu, Daniel Barbé Farré i Laura Clèries.

Participants: Angel Valiente, Goula / Figuera, Pablo Santos, Ibai Velilla, Max Enrich, Alejandra Perini, Marta Ayala, Oblicuas, Raquel Llavería, Julen Ussia, Sebastian Alberdi, Sanna Volker, Aya Ulan, Jordi Canudas, Isaac piñeiro, Lievore Alther, Antoni Arola, Stefano Colli, Nahtrang, Nut Creatives, Max Milà, Emiliana Design, Martin Azua, Oriol Gener, Adolfo Abejon, Guillem Ferran, Javier Mariscal i Boaz Katz.